Saturday, August 6, 2011

Sex : Πως μπορείτε να γίνετε καλύτεροι στο … κρεβάτι


Εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες αναρωτιούνται πώς μπορούν να γίνουν καλύτεροι στο κρεβάτι. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν μόνο μερικοί απλοί τρόποι για να γίνετε θεοί του σεξ: Σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα και ειλικρίνεια με το σύντροφό σας. Χρειάζεται να μιλάτε με το σύντροφό σας και να προσπαθείτε να τα λύνετε όλα.

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μάθετε να πουλάτε τον εαυτό σας. Να είστε Sexy, να σκέφτεστε Sexy, και να συμπεριφέρεστε Sexy. Μην κολλάτε σε στερεότυπα, στο θέμα του σεξ θα πρέπει να έχετε κάτι νέο και διασκεδαστικό να προσφέρετε ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Η στάση, που υιοθετείτε, είναι πολύ σημαντικό πράγμα, να το θυμάστε. Αν δεν είστε έτοιμοι να αφοσιωθείτε ή δεν έχετε εμπιστοσύνη, τότε θα αποτυγχάνετε κάθε φορά που θα προσπαθείτε να ικανοποιήσετε το σύντροφό σας.

Εξίσου σημαντικό είναι το φλερτ και η αποπλάνηση. Είναι ίσως το πιο δύσκολο πράγμα που πρέπει να μάθετε να κάνετε σωστά. Θα πρέπει να πλασάρετε με ωραίο τρόπο τον εαυτό σας και να είστε ‘’ανοιχτοί’’ στο φλερτ. Δεν μπορεί πάντα να βασίζεστε στον παρτενέρ σας. Απλά πρέπει να το κάνετε και να το κάνετε καλά.www.men24.gr

0 comments:

Post a Comment