Wednesday, July 20, 2011

Γυναίκα της χρονιάς η Rihanna

Η ιταλική “Vogue”ανέβασε τη Rihanna στο θρόνο της γυναίκας της χρονιάς και εκβιάζει σε αφιέρωμά της τόσο το ταλέντο της στο τραγούδι... όσο και τις στιλιστικές της επιλογές που την έχουν κάνει fashion icon αλλά και μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες διεθνώς!

«Η τυχερή για φέτος είναι η Rihanna, μία από τις ανερχόμενες σταρ της r’n’b σκηνής, που θα μπορούσε να έχει τον τίτλο της πριγκίπισσας της ποπ. Θα αναρωτηθείτε «αυτός δεν είναι ο τίτλος της LadyGaga;». Όχι!», αναφέρει μεταξύ άλλων το περιοδικό, φιλοξενώντας πλούσιο φωτορεπορτάζ της RiRi.

Επίσης γίνεται σύγκριση ανάμεσα στη Rihanna και τη Lady Gaga,τονίζοντας πως η πρώτη κατάφερε να ξεπεράσει το ρεκόρ θαυμαστών της δεύτερης στο Facebook, ενώ κάνει μία μίνι αναδρομή στην καριέρα της και τα τραγούδια της που έγιναν σουξέ ανά τον κόσμο. «Μαντέψτε ποια στέφθηκε γυναίκα της χρονιάς από την Vogue... η Rihanna!», γράφει το fanpageτης τραγουδίστριας στο Facebook και οι διαδικτυακοί φίλοι της νεαρής σταρ βρήκαν ακόμα μία ευκαιρία για να την αποθεώσουν!

0 comments:

Post a Comment