Saturday, July 16, 2011

Αυλαία με κλάματα για το "Κους Κους"


Αυλαία με κλάματα για το "Κους Κους"

Αν περιμένατε ότι την Παρασκευή που ήταν η τελευταία εκπομπή για το «Κους – Κους το μεσημέρι» δεν θα υπήρχαν δάκρυα και συγκίνηση κάνατε λάθος.Εδώ υπήρχαν τις προηγούμενες χρονιές που η Κατερίνα Καραβάτου δεν ήταν έγκυος δεν θα τα είχαμε φέτος που οι ορμόνες της κάνουν τραμπολίνο;

Αλλά φαίνεται ότι φέτος η συγκίνηση ήταν κολλητική γιατί όλοι σχεδόν οι συνεργάτες της, εκτός από τον Παπανώτα και τη Χάμου, το πήγαν στο πολύ μελό.

Πρώτος και καλύτερος ο Ν. Γουμενίδης που αναφέρθηκε σε δύο προσωπικά γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή του τη φετινή χρονιά, μετά η νεοφερμένη στην παρέα του «Κους Κους», Β. Κολλιδά που τους ευχαρίστησε όλους για την τέλεια χρονιά που πέρασε και φυσικά και ο Θ. Κουμπαρούδης που είπε τα δικά του ευχαριστώ στον αδικοχαμένο Σ. Γκιόλια, στον διευθυντή του «Ράδιο 9», τη Ρούλα Κορομηλά και την Κ. Καραβάτου.

Όταν έφτασε όμως η ώρα της Καραβάτου να πει και το δικό της αντίο στους τηλεθεατές, η συγκίνηση άγγιξε κόκκινο.

«Κάθε χρόνο τέτοια μέρα και από την προηγούμενη μου έρχεται πάντα στο μυαλό μια συγκεκριμένη ατάκα που την είχα διαβάσει κάποτε. Είναι μια φράση του Αλβέρτου Αϊνστάιν που λέει: “Ότι μετριέται δεν μετράει κατ’ ανάγκην και ότι μετράει δεν μετριέται πάντα”. Έτσι δεν μετριέται ούτε η αγάπη σας, ούτε η στήριξή σας, ούτε η συμπαράστασή σας. Είναι η έβδομη χρονιά για το «Κους Κους» και είστε πάντα δίπλα μας, με τρόπο που μας κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση», είπε η παρουσιάστρια που με κόπο συγκρατούσε τα δάκρυά της.

Εκεί όμως που δεν κρατήθηκε ήταν όταν άρχισε να ευχαριστεί ονομαστικά και έναν έναν τους συντελεστές της εκπομπής και έφτασε στην αρχισυντάκτριά της Μ. Παλιαλέξη. Ναααα το δάκρυ, κορόμηλο, η παρουσιάστρια.

Ααααα και μια και είπα κορόμηλο... Ποια κατέβηκε προσωπικά στο πλατό για να μεταφέρει στην παρουσιάστρια μια τεράαααστια ανθοδέσμη εκ μέρους του διευθυντή προγράμματος του ALPHA παρακαλώ;;;;

Η Ρούλα Κορομηλά βέβαια, που είναι υπεύθυνη της εκπομπής και εμφανίστηκε ολίγον ατημέλητη είναι η αλήθεια, με ένα άσπρο παντελόνι, γαλάζιο πουκάμισο και εντελώς, μας εντελώς αμακιγιάριστη. Θα μου πείτε βέβαια που να ήξερε η γυναίκα ότι θα την πάρει η κάμερα!!! Αν το ήξερε θα φρόντιζε να ήταν λίγο πιο περιποιημένη. Κι αυτοί οι συνεργάτες της, να μην την προστατεύσουν καθόλου.

Πάντως δεν φάνηκε να την ένοιαξε και πολύ. Αντιθέτως, αντάλλαξε τα φιλιά της με την Κ. Καραβάτου, της έδωσε την ανθοδέσμη και αποχώρησε.

0 comments:

Post a Comment