Sunday, July 31, 2011

Η Amy Winehouse ετοιμαζόταν να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η γιαγιά και το 10χρονο εγγονάκι της σε βρετανική εφημερίδα, η Amy Winehouse ετοιμαζόταν να υιοθετήσει το...
κοριτσάκι από το νησί Σάντα Λουσία της Καραϊβικής και μάλιστα οι γονείς του είχαν ήδη υπογράψει.

Το παιδάκι που βλέπετε και στην φωτογραφία, ονομάζεται Dannika Augustine και λέει ότι γνώρισε την Amy Winehouse κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης της τραγουδίστριας στο νησί πριν μερικά χρόνια.
Όπως λέει χαρακτηριστικά η μικρή Dannika στην εφημερίδα «Sunday Mirror», ζούσε με την μητέρα της στα όρια της φτώχειας όταν γνώρισε την Winehouse, η οποία αμέσως ενδιαφέρθηκε για κείνη.
«Η Amy ήταν ήδη μητέρα μου. Την φώναζα μαμά και με φώναζε κόρη της. Με φρόντιζε και διασκεδάζαμε μαζί. Την αγαπούσα και με αγαπούσε… Ήταν εκπληκτικός άνθρωπος και ανυπομονούσα να ζήσω μαζί της στο Λονδίνο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει φύγει. Είναι το χειρότερο πράγματα που μου συνέβει ποτέ», λέει συντετριμμένο το κοριτσάκι.
Μάλιστα η γιαγιά της μικρής Dannika λέει ότι είχε μιλήσει με την Amy πριν μερικές εβδομάδες και πως η τραγουδίστρια σκόπευε να επιστρέψει στη Σάντα Λουσία τον ερχόμενο μήνα.
«Η Amy ήθελε απελπισμένα ένα παιδί. Αν δεν είχε πεθάνει, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα βρισκόταν εδώ στην Σάντα Λουσία και θα ολοκλήρωνε τη διαδικασία της υιοθεσίας. Δεν υπάρχει περίπτωση να είχε κάνει αυτό που έκανε στον εαυτό της εάν ήταν μαζί της η Dannika».

0 comments:

Post a Comment